Jay Cutler jätti Kristin Cavallarin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä Kristin Cavallari tuli aikoinaan tutuksi realitytähtenä, mutta hänet on sittemmin nähty muiden muassa CSI: NY -sarjassa ja muutamissa elokuvissa. Cavallari kiinnitettiin aikoinaan Lauren Conradin tilalle sittemmin jo lopetettuun The Hills -sarjaan.

Kristin Cavallari kihlautui keväällä Chicago Bears -tähtipelaajan Jay Cutlerin kanssa. Cutler kosi näyttelijäkaunotarta yhteisellä lomamatkalla Meksikossa. Chicago Bearsin joukkueessa pelaava Cutler on nyt kuitenkin tullut toisiin aatoksiin ja jättänyt kaunottaren. Pariskunta oli suunnitellut häitä jo pian kihlauksen jälkeen. He viettivät viime aikoina paljon aikaa Chicagossa, jonne Kristin oli suunnitellut muuttavansa voidakseen olla miehensä tukena tulevana jalkapallokautena.

– Kristin jätettiin. Hän on hermoromahduksen partaalla, eikä voi uskoa eron olevan totta. Kristin suunnitteli unelmahäitään, päivä ja paikka oli jo varattu. Hän on shokissa siitä, miten kaikki voi päättyä näin, lähde kertoi People-lehdelle.

23-vuotias Kristin Cavallari tuli tunnetuksi Laguna Beach : The Real Orange County -realitysarjasta, jossa seurattiin myös hänen rakkauselämäänsä. Sittemmin Kristin on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänet pestattiin pian myös farkkumerkin mainoskasvoksi. Pian Kristin poseerasikin jo monien lehtien kansikuvissa. Maxim-lehden lukijat äänestivät hänet kolme vuotta sitten maailman 23. seksikkäimmäksi naiseksi.