Conan O’Brien esitteli Potter-tähdelle homokuvia: ”Kuvat vainoavat minua ikuisesti”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvissa Draco Malfoyn roolia näyttelevä Tom Felton nousi viime kuussa otsikoihin, kun leffojen naispääosan esittäjä Emma Watson kertoi olleensa ihastunut häneen kuvauksissa. Nyt nuori näyttelijä on ollut Conan O’Brienin vieraana.

Haastattelussa Conan esitteli Feltonille myös verkossa levinnyttä ”fanitaidetta”, jossa näyttelijä ja Potter-päätähti Daniel Radcliffe nähdään muiden muassa yhdessä sängyssä. Homosävyisen kuvan nähtyään Felton kertoi veljensä käyttäneen samaa kuvaa tietokoneensa työpöydän taustakuvana.Kuva: TBS, Conan

Tom Felton kertoi kyseisten kuvien vainoavan häntä nyt ikuisesti. Taannoin Felton paljasti karmeimman saamansa faniviestin. Hän sai aikoinaan amerikkalaiselta miespuoliselta faniltaan viestin, jossa tämä ehdotti nuorelle näyttelijälle muuttoa Britanniasta Yhdysvaltoihin. Kaiken lisäksi mies haki lupaa adoptoida Felton.

– Eräs amerikkalainen yritti kerran adoptoida minut. Se oli karmaisevin faniviesti jonka olen koskaan saanut. Se oli todella vakavaa. Se ei nimittäin ollut ainoastaan kirje, vaan hän lähetti mapillisen virallisia asiakirjoja allekirjoitettavaksi. Niiden mukaan minä olisin muuttanut nimekseni Draco, olisin jättänyt vanhempani ja muuttanut Yhdysvaltoihin asumaan hänen luokseen, Tom Felton kertoi Live Magazine -lehdelle.