Poptähti kävi kuoleman porteilla – kaksi kiireellistä avosydänleikkausta!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Jamaikalaissyntyinen, mutta Miamissa Yhdysvalloissa varttunut poptähti Sean Kingston joutui äskettäin vakavaan onnettomuuteen Miamissa törmättyään vesiskootterillaan siltaan. Tähti taisteli hengestään teho-osastolla kolmen viikon ajan.

Nyt on selvinnyt, että 21-vuotiaalle poptähdelle tehtiin myös kaksi kiireellistä avosydänleikkausta onnettomuuden jälkeen. Laulaja kertoi tunteneensa viiltävää kipua rinnassaan ja hänet kiidätettiin tutkimusten jälkeen leikkausaliin. Tähdelle tehtiin kaksi avosydänleikkausta, koska hänen aorttansa oli revennyt. Kingston pystyi kävelemään ja hengittämään omin avuin vasta viikon päästä onnettomuudesta.

Nyt Kingston kertoi MTV -uutiskanavalle äitinsä kieltäneen poikaansa leikkimästä enää rakkaiden vesiskoottereidensa kanssa. Haastattelija kysyi tähdeltä, mitä tämän äiti aikoo tehdä estääkseen poikansa vesiskoottereilla ajon. Kingston kertoi äitinsä todennäköisesti myyvän ne kaikki.

21-vuotias Sean Kingston, oikealta nimeltään Sean Anderson, tunnetaan parhaiten hitistään Beautiful Girls, joka on soinut runsaasti radioaalloilla ja täyttänyt tanssilattioita ympäri maailmaa. Poptähti työstää nyt parhaillaan kolmatta albumiaan. Albumin ensimmäiset singlet on suunniteltu julkaistavaksi joulukuussa.