George Clooneyn uusi rakas yllättää – Stacy Keibler on entinen wrestling-tähti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman halutuimpiin miestähtiin jo vuosia lukeutunut näyttelijä George Clooney erosi äskettäin pitkäaikaisesta tyttöystävästään Elisabetta Canalisista. Sittemmin Canalis on nähty uusien komistusten seurassa, ja nyt myös Clooney näyttää löytäneen seuraa.

50-vuotias Clooney viihtyy nykyisin erityisen hyvin wrestling-tähtenä ja Tanssii tähtien kanssa -kilpailijana tunnetun 31-vuotiaan Stacy Keiblerin seurassa. Raamikas kaunotar on lehtitietojen mukaan nähty nyt myös Clooneyn kesäasunnolla Italian Como-järvellä. Stacy vahvisti osaltaan pariskunnan suhteen kirjoittamalla Twitter-blogissaan ”olevansa taivaassa”. Pari tapasi yhteisten ystävien välityksellä, Life & Style -lehti uutisoi.

Amerikkalainen wrestling-kaunotar Stacy Keibler on listattu viime aikoina parinkin naisurheilijoita rankanneen kauneuslistan kärkipäähän. Hän on tehnyt showpainin lisäksi uraa myös muiden muassa mallina ja näyttelijänä. Stacy teki talven aikana itseään tunnetuksi myös viihdelehtien puolella osallistuttuaan muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Nykyisin hän poseerakin lähes viikoittain julkkisjuhlien punaisilla matoilla. Taannoin Stacy nähtiin Maxim-lehden bikinikuvauksissa ikuistetulla videolla keikistelemässä niukoissa asuissa ja kertomassa elämästään.

30-vuotias amerikkalainen Stacy Keibler tuli tunnetuksi wrestling-ammattilaisena, mutta hän on jättänyt ammattilaisuran jo taakseen. Sittemmin hän on kaunistuttanut raamikkaalla vartalollaan Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmaa ja useita muita televisiosarjoja. Mallina Stacy Keibler on poseerannut muiden muassa Maxim ja Stuff -lehtien sivuilla. Keibler on saanut pitkien jalkojensa ansiosta lempinimen ”Viettelyksen joukkotuhoase”.

Uusimmat