Tältä näyttää uusi suomalainen peli Julius Styles – mukana supertähti Wesley Snipes

Digi · Stara.fi

Suomalainen pelialan yhtiö Lapland Studio julkaisee yhdessä näyttelijä Wesley Snipesin kanssa seikkailupelin Julius Styles: The International, jota Wesley Snipes myös tähdittää. Peli julkaistaan kansainvälisesti tänään 11. elokuuta 2011 ja se on saatavana AppStoresta iPhone-puhelimiin ja iPad-laitteisiin.

Julius Styles: The International on seikkailupeli, joka vie pelaajansa petolliseen kiristyksen ja vakoilun maailmaan. Pelin päähahmo Julius Styles työskentelee Assemblylle, eliittiliikemiesten kokoonpanolle, joka yrittää kanavoida kolmannelle maailmalle suunnattuja varoja omiin taskuihinsa.

Pelaaja ottaa itselleen Julius Stylesin hahmon, jonka Wesley Snipes on suunnitellut alusta loppuun saakka. Julius Stylesilla on nopea äly, kyseenalaiset metodit sekä erinomaiset tietokonetaidot. Näiden taitojen avulla hän tunkeutuu hallituksiin, yrityksiin ja hämäräperäisiin organisaatioihin tavoitteenaan auttaa – tai pikemminkin rohkaista – heitä oikeisiin päätöksiin. Juliuksessa on kuitenkin myös häivähdys hyvää eikä hän loppujen lopuksi ole valmis aivan kaikkeen. Peli julkaistaan yhdessä Elstree Studio Productions ja Red 27 Films –yhtiöiden kanssa.

Uusimmat