Retropop palaa uudella singlellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lempäälässä vuonna 2005 perustettu Retropop kohosi nopeasti suuren yleisön tietoisuuteen 2008 julkaistulla Pieni ja -singlellään. Biisistä tehty musiikkivideo vei Yleisö Muuvi -palkinnon saaden myös ahkeraa pyöritystä videokanavilla ja YouTubessa. Nyt yhtye tekee paluun.

Retropop julkaisi esikoislevynsä vuonna 2008 Universal Musicin kautta ja teki lukuisia energisiä keikkoja tanssiville faneilleen ympäri Suomen. Nyt yhtye julkaisee uuden Tää ilta -singlen, joka on ensimmäinen lohkaisu 26. lokakuuta julkaistavalta Tämän hetken tähden -albumilta.

Yhtye tekee kaiken itse säveltämisestä äänittämiseen sekä visuaaliseen ilmeeseen asti. Toisen albuminsa yhtye myös julkaisee omalla levymerkillään. Tää ilta jatkaa Retropopin tunnistettavaa, pörisevistä bassoista, kauniista melodioista ja ennen kaikkea Sailan vahvasta äänestä koostuvaa soundia, mutta samaan aikaan se pohjustaa tietä koko levylliselle vahvoja tarinoita. Single onkin loistava esimerkki siitä kuinka Retropopin musiikki vie kuulijan tanssiin tunteiden kanssa.