Adele shokissa – nainen pyörtyi ja virtsasi alleen konsertissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen soul- ja jazzlaulaja Adele on noussut supersuosituksi hittialbumillaan 21. Suosikkilaulajaa on viime aikoina ylistetty nuoreksi lahjakkuudeksi, joka on hurmannut yleisönsä ulkoisten avujensa sijaan musiikilla.

Nyt upeaääninen laulajatar kertoi hämmästyneensä konsertissaan tapahtuneesta pyörtymisestä. Adele oli esiintymässä Las Vegasissa, kun hänen konsertissaan vanhempi nainen yhtäkkiä pyörtyi ja virtsasi alleen. Adele kertoi olleensa pökerryksissä tapauksesta, koska hänen konserttinsa ovat yleensä varsin rauhallisia.

– Konserttini eivät todellakaan ole hektisiä. Eräs vanhempi nainen kuitenkin pyörtyi ja alkoi pissata. Hän oli umpikännissä ja koko tapaus oli mielestäni aika uskomaton, Adele kertoi Female First -sivuston mukaan.

Suosikkilaulaja kiertää parhaillaan Yhdysvaltoja kiertueellaan. Lukuisien valovoimaisien tähtien on kerrottu lähes jonottaneen saadakseen tavata tähtiartistin ja ottaa yhteiskuvan tämän kanssa. Huhujen mukaan myös Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama ja hänen vaimonsa Michelle haluavat nähdä puhutun soultähden livenä.

Äidinsä luona asusteleva laulajatar kertoi äskettäin kirjoittavansa kappaleitaan kännissä. Hän sanoi tutkailevansa ja lukevansa juovuspäissään kirjoittamiaan sanoituksiaan seuraavana aamuna krapulassa. Silloin hän ymmärtää paremmin paperille vuodatetut tunteensa. Laulaja kertoi myös eläneensä pitkään kiiltokuvamaailmassa, mutta vastoinkäymisien tiputtaneen hänet takaisin maan pinnalle.