Anne Hathaway taisteli veitsimiehen kanssa kuvauksissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Anne Hathawayn ura on ollut viime aikoina noususuunnassa. Hänet valittiin esimerkiksi Batman-elokuvan jatko-osaan kissanaisen rooliin. Lahjakas näyttelijä esiintyi taannoin myös kymmenille miljoonille televisiokatsojille Oscar-gaalan juontajana.

Nyt näyttelijäkaunotar kuvattiin taistelemassa veitsimiehen kanssa The Dark Knight Rises -elokuvansa kuvauksissa. Los Angelesin keskustassa kuvatussa kohtauksessa kissanaista näyttelevä Hathaway kamppaili hampaat irvessä stunttimiehen kanssa pitäen samalla kädessään omenaa. Sulavaliikkeisen tähden kerrottiin myös voittaneen pikaisen kaksintaiston.

Äskettäin 28-vuotias Hathaway kertoi kasvissyöjänä olemisen tuottaneen hänelle ongelmia Britannian-vierailuillaan. Näyttelijätär kertoi käyneensä Britanniassa ensimmäisen kerran 19-vuotiaana kuvaamassa elokuvaa. Hän kertoi ettei siihen aikaan maassa otettu tarpeeksi huomioon kasvissyöjiä. Hathaway kertoi kuitenkin olevansa nyt tyytyväisempi maan ruokakulttuuriin kuin kymmenen vuotta sitten.