BB-Janica: ”Silikonirinnat eivät sopisi Amandalle”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa parhaillaan kilpaileva BB-Janica on saanut talossa varsinkin miesasukkaiden huomion osakseen. Talon ulkopuolella hän toimii kirjanpitäjänä ja esimerkiksi suosikkiartisti Petri Nygårdin taustatanssijana.

Eilen illalla Big Brother -talon asukkaat keskustelivat pihalla rinnoista ja paljastivat rintojensa kuppikokoja. Silikonirintainen Janica kertoi muun muuassa etteivät silikoni-implantit sovi hänen mielestään ”rasvattomille luikuille”. Hänen mielestään esimerkiksi BB-Amandalle ei sopisi suuret rinnat.

– Mun mielestä silikonit ei sovi rasvattomille luikuille. Se on aika rumannäköistä. Esimerkiksi Amandalle ne ei sopis yhtään, hoikka Janica kertoi asukkaille.

Paljon itseään esille tuonut toinen silikonirintainen kaunotar BB-Suvi johtikin pian keskustelun jälleen itseensä ja kertoi silikonien sopivan hänelle. Hän paljasti kuppikoonsa olevan kokoa D.

Blondattu BB-Janica on julkaissut Facebookissa useita kymmeniä rohkeita kuvia, joissa hänet nähdään pienenpienissä alusvaatteissa viettelevissä asennoissa. Hän poseeraa myös Petri Nygårdin keikkajulisteessa takapuoli käytännössä paljaana.