Miljoonien teinityttöjen päiväuni villitsi korisottelussa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinisensaatio Justin Bieber on tunnettu uskollisista faneistaan. 17-vuotias poptähti kiinnitettiin äskettäin Punk’D -pilailusarjan vetäjäksi ohjelman edellisen pääjehun Ashton Kutcherin siirryttyä Miehen puolikkaat -hittisarjaan.

Nyt monilahjakkuudestaan tunnettu teinitähti esitteli koripallotaitojaan räppäri Ludacrisin järjestämässä hyväntekeväisyystapahtumassa Yhdysvaltojen Atlantassa. Kuvissa Bieber paljasti kilpailuhenkisen puolensa ja kuvien perusteella näytti todella nauttivan urheilusuorituksesta.

– Justin Bieber voitti Ludacrisin ja keräsi 10.000 dollaria hyväntekeväisyyteen, peliä seurannut fani kirjoitti Twitter-palveluun.

Megatähteyden saavuttanut teinipoppari Justin Bieber kertoi äskettäin haluavansa palata takaisin kotikaupunkiinsa Kanadan Stratfordiin ja perustaa siellä perheen. Viime aikoina on uutisoitu myös tähden eronneen tyttöystävästään Selena Gomezista, mutta pariskunta tyrmäsi huhut jälleen kerran kuhertelemalla VMA MTV Video Music Awards -palkintogaalassa.