Madonnan poika sai velipuolen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Madonna on pysynyt jo useamman vuosikymmenen ajan maailman suosituimpien poptähtien kärkikaartissa. Laulajan veli Christopher Ciccone kertoi taannoin ettei käsitä 52-vuotiaan siskonsa ihastusta itseään nuorempiin miehiin.

Popin kuningattareksi nimetty Madonna meni vuonna 2000 naimisiin elokuvaohjaaja Guy Ritchien kanssa. Kolme vuotta sitten eronneen pariskunnan Rocco-poika on nyt saanut velipuolen. Ritchien 29-vuotias mallityttöystävä Jacqui Ainsley nimittäin synnytti maailmaan potran pojan.

– Guy ei voisi olla ylpeämpi. Hän ja Jacqui ovat valmistautuneet uuteen tulokkaaseen jo kuukausien ajan. He haluavat viedä vauvan pian kotiinsa, lähde kertoi The Sun -sivuston mukaan.

Madonna ja Guy Ritchie erosivat yhdeksän vuotta kestäneen suhteen jälkeen. Poptähti kertoi silloisen miehensä vihanneen hänen kabbala-uskontoaan ja erimielisyyksien johtaneen eroon. He tekivät muun muuassa vuonna 2002 yhteistyötä Haaksirikkoutuneet-elokuvassa, jossa laulajatar näytteli pääroolia.