Alaston Elisabetta Canalis tekee hyvää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkomistus George Clooney ja hänen pitkäaikainen italialainen tyttöystävänsä Elisabetta Canalis erosivat kesäkuussa. Sittemmin kaunotar on nähty myös viettämässä runsaasti aikaa veljensä kanssa.

Maailman tavoitelluimpiin sinkkuihin eronsa myötä noussut Canalis nähdään nyt poseeraamassa täysin alastomana, sillä hän on PETA-järjestön kampanjoiden tuorein nakukaunotar. Edellisten tavoin myös Canalis kertoo olevansa mieluummin alasti kuin pukeutuvansa tuskiksiin.

32-vuotias italialainen Elisabetta Canalis tunnetaan mallina ja näyttelijänä sekä Hollywood-tähti George Clooneyn tyttöystävänä. Kotimaassaan hän on suosittu televisiokasvo, joka on näytellyt myös muutamien elokuvien sivurooleissa. Hänen suosituin pestinsä oli kuitenkin Striscia La Notizia -ohjelmassa vuonna 2007.

Viime vuonna Canalis juonsi MTV-kanavallaTotal Request Live -ohjelmaa ja tänä vuonna hän tähditti hetken aikaa Leverage-televisiosarjaa. Elisabetta Canalis on poseerannut viime aikoina vähissä vaatteissa myös FHM-miestenlehden Saksan versiossa ja Roberto Cavallin alusvaatemalliston mainoskuvissa.