BB-Amanda salaa taustansa asukkailta: ”Jos mä olisin sanonut olevani Harkimo…”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan asustava BB-Amanda, eli Amanda Harkimo, on salannut perhetaustansa muilta asukkailta. Eilen hän ja BB-Ben kuitenkin keskustelivat aiheesta, koska mies tiesi asiasta jo ennestään.

– Kaikki ajattelee, että me ollaan rikkaita. Mut eihän me olla, vaan mun setä on. Kaikilla on setä ja saako ne rahaa? Ei. Mä sain siltä jouluna satasen, Amanda kertoi tunnetusta liikemies-sedästään Hjallis Harkimosta.

– Kun mä tulin tänne muiden jälkeen, niin Annika katsoi mua niin että mä oon varmaan mulkku. Jos mä olisin siihen lisäksi sanonut, että mä oon Harkimo niin… Nyt mulla on ensimmäistä kertaa elämässäni mahis olla ilman että mä oon Harkimo.

Heti taloon astellessaan Amanda säikähti, kun neitokainen luuli hetken aikaa Stefanin tunnistaneen hänet.

– Muistatsä kun mä kerroi olevani lätkä-DJ, niin Stefan kysyi multa et oonko Hjalliksen tytär. Sit mä sanoin yhdessä vaiheessa, että ”mun serkku Jole”.