BB-Amanda Benistä: ”Nyt loppui paijaukset!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman katsojat riemuitsivat eilen, kun Isoveli paljasti viimein kuinka BB-Ben oli valehdellut kaikille asukkaille sänkypuuhistaan talossa vierailleen nelikon kanssa. Nuori mies järkyttyi nähdessään itsensä paljastusvideoilla, eikä muiden reaktio siitä juuri eronnut.

Loppuillasta BB-Amanda, BB-Suvi ja BB-Mikael puivat näkemäänsä tupakkapaikalla. Amanda paljasti osanneensa odottaa jotain tällaista, koska BB-Stefan oli käyttäytynyt oudosti.

– Mä tiesin koko ajan, että pappa oli nähnyt jotain enemmän. Noita videoita on lisää. Vielä varmaan nähdään ainakin se kun toi nuolee sitä blondia porealtaassa, Amanda totesi.

– Nyt loppui kyllä meidän paijaukset. Mä en halua, että ulkomaailma luulee että me tehdään jotain sen enempää, tumma kaunotar lisäsi.

Samaan aikaan toisessa huoneessa Ben tilitti edelleen näkemäänsä ja yritti selittää videolla nähtyjä tilanteita parhain päin. Selitykset eivät kuitenkaan vakuuttaneet muita.

– Oliko tuossa nyt kaikki, ettei enää tule mitään? Ootko nyt varmasti kertonut kaiken, ettei ole enää mitään? Onko tässä kaikki mitä on tapahtunut? BB-Sebastian tivasi useaan kertaan.

– Joo. Sit on jotain missä me oltiin täällä ja mä piirsin sen yhden selkään. Silloin en ollut kovin kännissä. Vi**ttaa ihan v**usti, Ben vastasi jättäen edelleen kertomatta kaikista puuhistaan.