Hittiyhtyeen laulaja esittelee penistään netissä – järkyttävät kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina hyvin suositun R.E.M.-yhtyeen ura on ollut viime aikoina selvässä laskusuunnassa. Losing My Religion -kappaleella aikanaan kansainvälisen läpimurtonsa tehneen menestysyhtyeen keulahahmo Michael Stipe on nyt järkyttänyt faninsa julkaisemalla verkossa härskejä alastonkuviaan.

Stipe julkaisi Tumblr-kuvablogissaan kuvakoosteen, jossa yksittäinen kuva vilahtaa vain sekunnin murto-osan. Tarkemmissa tutkimuksissa videon huomattiin sisältävän myös useita valokuvia, joissa laulajatähti poseeraa alastomana penis esillä.

Kuvat: Tumblr, Michael Stipe

Keväällä Michael Stipe olleensa vähällä kuolla teini-ikäisenä. Hän kertoi taistelleensa hengestään partioreissullaan eksyttyään 14-vuotiaana teinipoikana vuorella kylmässä ja kosteassa kelissä. Heikoissa varusteissa ollut nuori mies kuitenkin löydettiin ajoissa, mutta hän kärsi vakavasta hypotermiasta.

– Olin kuolla 14-vuotiaana. Olin partiolainen ja eksyin vuorelle. Siellä oli erittäin kylmää, kosteaa ja kauheaa. Isäni luuli minun kuolevan. Minulla oli ensimmäisen asteen hypotermia, jonka oireena oli hallitsematon tärinä ja hallusinaatiot. Seuraavaksi olisin nukahtanut – ja kuollut. Kävin läpi jo kaksi ensimmäistä astetta, laulaja kertoi The New York Post – lehdelle.