BB-Amandalla hirveä morkkis: ”Mä oon menettänyt kaiken”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on nähty kuluvalla tuotantokaudella suhdedraamaa, kun BB-Amanda ja BB-Ben ovat olleet todellisessa suhdekurimuksessa. Amandalla on poikaystävä ulkomaailmassa, ja Ben on puolestaan ollut intiimeissä BB-talossa puuhissa muiden naisten kanssa.

Tänään aamupäivällä Amanda ja Suvi keskustelivat talon tapahtumista ja Amanda kertoi menneensä talossa paljon pidemmälle kuin oli aiemmin päättänyt.

– Mä oon kans tehnyt kaiken mitä ei pitänyt. Mä en tee tätä, mä en tee tätä ja mä en tee tätä. Aargh! Mulla on joka aamu kun mä herään niin hirvee morkkis. Tänä aamuna mulla oli kans ihan hirvee morkkis, Amanda kertoi.

BB-Suvi on huolissaan siitä jatkuuko Benin ja Amandan orastava suhde Big Brotherin jälkeen ulkomaailmassa. Hän kertoi pitäneensä Benille aiheesta puhuttelun.

– Mä pidin Benkulle puhuttelun, että ei se sitten mee tuolla ulkomaailmassa huomaamaan, että vau täällähän on paljon misuja. Mä sanoin sille että ajattele mitä Amanda on voinut tuolla ulkomaailmassa menettää. Se kertoi mulle, että se on ollut ihan ihastunut suhun jo silloin kun te olitte ollut aiemmin tekemisissä. Sanoin sille, ettei sit muutu tuolla ulkomaailmassa yks kaks kusipääksi, Suvi kertoi.

– Mulla on mennyt tuolla ulkomaailmassa paras kaveri, mulla on mennyt mies ja mulla on mennyt kaikki, Amanda pohti ääneen.