BB-Amanda ei ollut päästä Big Brotheriin – työnantaja kielsi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon pari päivää ensimmäisten asukkaiden jälkeen saapunut BB-Amanda ei ole puhunut talossa juuri lainkaan perhetaustastaan. Aiemmin tällä viikolla hän kuitenkin lipsautti sukunimensä. Tänään Amanda kertoi muille asukkaille kuinka hänelle tuli äkkilähtö taloon.

Amanda kertoi olleensa töissä saadessaan tuotannolta soiton, että hänen pitäisi heti lähteä Big Brotheriin. Pienessä kyläkaupassa työskennelleen neitokaisen työnantaja ei halunnut päästää häntä lähtemään.

– Mä olin kaupassa duunissa ja meillä oli siellä just täyttäminen käynnissä. Ne ei päästänyt mua meneen, ja sit mä olin ihan että nyt mä vaan menen. Siellä oli kolme ihmistä duunissa ja ne ei halunnut päästää mua pois, Amanda kertoi.

– Sit äiti tuli hakemaan mua ja mä sanoin sille, että mee sanomaan että päästävät mut pois. Toiselle pomolle kerroin että tuun tänne, mut se toinen ei tiennyt ja se rupes kiukutteleen. Mä en edes tiennyt, että onko mulla puhtaita vaatteita. Puhelimen mä ehdin laittaa salaiseksi matkalla.