BB-Amanda: ”Tästä illasta tuli ihan täys katastrofi”

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään Big Brother -talon eilisistä bileistä, joiden aikana BB-Tanja taantui lapsen tasolle ja raivosi Amandalle päättömästi todella sekavista asioista. Loppuyön tunteina BB-Amanda sai viimein Tanjan kylpyhuoneeseen keskustelemaan kanssaan tilanteesta.

Kylpyhuoneessa Tanjan purkaus jatkui kuitenkin edelleen asiasisällön vaihtuessa lause lauseelta aivan toiseksi. Yksi raivokohtauksen syistä oli ilmeisesti se, että Amanda oli kehottanut Minnaa menemään nukkumaan ja auttanut tätä vaihtamaan alushousunsa kuiviin. Sellainen käytös ei Tanjalle käynyt.

– Mua v**uttaa se kun ihmiset kohtelee mun frendiä siten, että ”Mee nukkumaan” ja bla bla. Jos ihmiset sanois mulle, että mee tohon ja en mä antaisi kenenkään vaihtaa mulle alkkareita. Mä luotan Minnaan niin paljon, että antaisin sen vaihtaa mulle alkkarit ja se antais varmaan mun vaihtaa sen alkkarit, Tanja sekoili.

– Mä en vaihtanut alkkareita, vaan mä pidin pyyhkeestä kiinni. Miks sä sanot, että mä halusin vaihtaa sen alkkarit? Amanda tyrmistyi Tanjan päättömistä puheista.

Tanja ei kuitenkaan vastannut kysymykseen, vaan vaihtoi jälleen lennosta raivokohtauksen aihetta.

– Mä vietän mun vikaa iltaa BB-talossa ja mä aion vetää lärvit mun hyvien kavereiden kanssa. Mut jos ne ei ole mun hyviä kavereita niin… Ennen sä olit aina lohduttamassa mua, kun mulla oli paha mieli. Se on muuttunut siinä vaiheessa kun sä lopetit mulle puhumisen. Mä en ole tyhmä, Tanja vuodatti hysteerisesti.

Seuraavaksi Tanja haukkui Amandan tälle itselleen, mutta silti väitti ettei ole koskaan haukkunut tätä.

– Mulle on tullut sellainen kuva, että sä et haluat olla mun kaveri. Mä en ole sanonut susta koska mitään pahaa. Mä en ole koskaan haukkunut sua. Sä oot kuitenkin mukana tässä touhussa, Tanja totesi.

– Joo mut toi riittää. Sä haukut mulle mua. Se riittää, että sä sanot että sun mieli on muuttunut musta täysin, Amanda sai tarpeekseen syytöksistä.

Tanja sopersi hetken aikaa päättömiä kunnes ryhtyi yllättäen itkemään myös koti-ikäväänsä.

– Mulla on koti-ikävä. Mä haluan kotiin. Mulla on paha olo. Amanda musta sä oot ihana, Tanja päätti kohtaustaan.

Tytöt halasivat ja Amanda meni Benin luokse ihmettelemään tapahtunutta.

– Mä en kestä. Tästä illasta tuli ihan täys katastrofi, Amanda totesi Benille.