BB-Tanja paljasti: ”Amanda on kato julkkis”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon kaunotar BB-Amanda on suomalaisjulkkis Hjallis Harkimon sukulaistyttö. Lätkä DJ:nä työskentelevä Amanda on kertonut asukkaille tapailevansa ulkomaailmassa suomalaista räppäriä Junoa.

Kaunotar tuli taloon hieman muita asukkaita myöhemmin talosta karanneen Tian tilalle. Nainen saikin pian miesasukkaiden jakamattoman huomion, sillä muun muuassa BB-Ben ja BB-Stefan näyttivät kiinnostuksen merkkejä uutta naisasukasta kohtaan. Amanda on kuitenkin viettänyt läheisiä tunnelmia vantaalaispoika Benin kanssa, mikä on aiheuttanut sydänsuruja talon köriläälle Stefanille.

Asukkaat suorittavat parhaillaan Taivas ja helvetti -viikkotehtävää, jossa seitsemän syntisintä asukasta kärsivät viikon aikana helvetissä. Tänään öljytyt ja ruumiillista työtä raatavat helvettiläiset keskustelivat kolkolla lattialla ajankuluksi. Amanda paljasti kirjoittavansa kirjaa elämästään. Hän kertoi aloittaneensa elämäkertansa kirjoittamisen jo ala-asteella päiväkirjatyylisesti.

– Siis mitä, kirjoitatsä kirjaa? BB-Annika kysyi Amandalta.

– No, aloitin ekalla luokalla kirjoittamaan päiväkirjaa ja nyt oon kirjoittanut noin vuoden verran mun elämästä tietokoneelle. Innostuin kirjoittamaan kunnolla kuusi vuotta sitten, kun mun elämässä alkoi tapahtumaan mielenkiintoisia asioita, Amanda kertoi asukkaille.

– Amanda on kato julkkis ja se kirjoittaa kirjan sen elämästä, BB-Tanja liittyi keskusteluun.

Big Brother -talon uskonnollisin asukas BB-Sebastian pitää ulkomaailmassa omaa Sebastian Tyne -blogiaan ja toimii freelancer-toimittajana. Hän innostuikin Amandan elämän ikuistamisesta sanoiksi ja kertoi oman mielipiteensä asiasta.

– Se on haastavaa kirjoittaa itsestään. Kuvitelkaa miten värikkään kirjan Amanda sais kirjoitettua. Kaikki tapahtumat siellä musiikkipiireissä on kuitenkin sellasia, mitä tavallinen tallaaja ei voi kokea, BB-Sebastian kommentoi.