BB-Amandan rintamaitopaljastus yllätti: ”Hyi yök!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään juoniteltu jälleen taivaslaisten kustannuksella, kun helvetin asukkaat joutuvat teeskentelemään äärimmäistä tuskaa ja nälkää. Ainakin vielä teeskentely on mennyt täydestä, kun taivaslaiset uskovat toisten asukkaiden tuskaan ja nälkään.

Tänään juonittelun ohella BB-Amanda valitteli kuinka hän joutuu oleskelemaan likaisena ja pelkissä liian löysissä bikineissä. Samalla BB-Tanja valitteli rintojensa kipua ja ryhtyi kertomaan mitä hän oli tehnyt äidinmaidolle imettäessään.

– Mä oon ampunut tissimaitoa pitkälle mun kaveria kohti. Mä en ota mitään vakavasti, Tanja naureskeli.

– Mä oon maisanut tissimaitoa, Amanda paljasti.

– Eiks kaikki meistä oo, Ben totesi.

– Niin, mutta vanhempana. Mä vedin vielä suoraan tissistä, Amanda jatkoi.

– Hyi, yök! Mä en ikinä suostuis maistamaan, Ben kauhisteli.

Tämän jälkeen helvettiläiset suuntasivat esittämään tuskaista kävelemällä edestakaisin kivistä polkua ulos ja takaisin.