Shokkikäänne! BB-Amanda ulos talosta: ”Voi v**tujen v**tu!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on taas yksi asukas vähemmän, kun talosta häädettiin hetki sitten jälleen yksi asukas. Tulos oli järkytys talon asukkaille, sillä kotiin passitettiin yllättäen BB-Amanda.

Häätöäänestyksessä olivat tällä viikolla BB-Janica, BB-Amanda, BB-Stefan ja BB-Tanja. Erityisen raskaasti uutisen otti BB-Stefan ja BB-Ben. Heistä ensin mainittu oli pitkään hiljaa, kunnes kiteytti tunteensa lyhyesti ja ytimekkäästi.

– Voi v**tujen v**tu! Stefan raivosi kyyneleet silmissä.

Tällä viikolla BB-talossa on ollut käynnissä viikkotehtävä Taivas ja helvetti, jossa asukkaat jaettiin kahteen ryhmään. Taivaslaiset ovat saaneet nauttia, mutta helvettiläiset ovat joutuneet kärsimään. Poikkeuksellisesti tehtävä jatkuu yhä edelleen, kun helvettiläiset joutuvat esittämään kärsivänsä.