Christina Aguilera järkytti – kuin puusta pudonnut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Christina Aguilera on ollut viime aikoina otsikoissa runsaan alkoholinkäyttönsä merkeissä. Hänen epäillään olevan alkoholisoitumassa, sillä neitokainen on kuvattu yhä useammin umpijuovuksissa Hollywoodin yöelämässä.

Nyt 30-vuotias laulajatähti on aiheuttanut hämmennystä räjähtäneellä olemuksellaan Michael Jacksonin muistokonsertissa Englannin Cardiffissä sijaitsevalla Millenium Stadionilla. Christina oli saanut elopainoa ja näytti selvästi aikaisempaa homssuisemmalta. Glamour oli kaukana popparin esiintymisestä.

Taannoin Aguilera sai tunnustusta kurveistaan, sillä hän sai oman tähden Hollywood Gay Walk of Fameen. Poppari sai homoseksuaalien arvostetun palkinnon lähinnä rintavien kohtauksiensa ansiosta Burleski-elokuvassa. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista viime lokakuussa. 30-vuotias poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa.