Kotiin passitettu BB-Amanda poikaystävästään: ”Toivottavasti on odottanut”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta tänään kotiin passitettu BB-Amanda vietti BB-talossa runsaasti helliä hetkiä toisen asukkaan, Benin, kanssa. Edes Benin intiimit puuhat muiden naisten kanssa eivät kääntäneet Amandan päätä.

Aiemmin talossa Amanda totesi menettäneensä puuhiensa johdosta talon ulkopuolella odottaneen poikaystävän. Pian neitokainen saakin selville mikä suhteen tilanne on talon tapahtumien jälkeen. Häätämisen jälkeen Amanda kommentoi tilannetta.

– Toivottavasti se odottaa. Sitä mä kyllä enemmän haluun, Amanda totesi.

Neitokainen kertoi, ettei uskonut Benin selityksiä intiimipuuhistaan. Amanda totesi, että Ben unohti hänet nopeasti muiden naisten seurassa.

– No en mä nyt tiedä. Neljä päivää mä olin poissa niin ei ollut enää kiinnostunut, Amanda sivalsi.