Beckhamien kuusivuotias poika kiroilee espanjaksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Beckhamien julkkisperhe sai taannoin lisäystä kun Victoria Beckham synnytti perheen neljännen lapsen, toivotun tyttövauvan Harper Sevenin. Suosikkifutari David Beckhamin uutisoitiin äskettäin tilanneen perheensä turvaksi aseistetun vartijan.

Nyt 36-vuotias brittitähti David Beckham kertoi nuorimman Cruz-poikansa osaavan kiroilla espanjaksi. Hän kertoi kuusivuotiaan poikalapsensa olevan varsinainen ”velmuilija”. Futari kertoi poikansa syntyneen Espanjassa ja hän kertoi Cruzin oppineen hieman ilkikurisempaa kieltä synnyinmaastaan.

– Cruz syntyi Espanjassa, joten hän kävelee ympäriinsä ja kertoo kaikille olevansa espanjalainen. Kun pyydän Cruzia puhumaan espanjaa, hän osaa sanoja kirosanoja kyseisellä kielellä, Beckham paljasti Contact Music -sivuston mukaan.

David Beckham paljasti myös Cruz-poikansa varastavan isänsä partavettä ja käyttävän sitä salaa. Hän kertoi poikansa läträävän kerran voimakastuoksuista partavettä päälleen ennen kouluun lähtemistä. Futisisukki kertoi haistaneensa kerran aamupalalla oman DB Homme -tuoksunsa pojassaan, joka oli suihkuttanut tuoksua itseensä päästä varpaisiin.

Taannoin uutisoitiin, että nelilapsinen perhe haaveilee vielä yhdestä lapsesta. Los Angeles Galaxy -jalkapalloseurassa pelaava David paljasti pariskunnan lapsiluvun mahdollisesti kasvavan tulevaisuudessa vielä yhdellä. 37-vuotias Victoria puolestaan on julkisesti myöntänyt, että äitinä oleminen on “maailman raskain työ”.