Emma Watson kauneusihanteista: ”Naurettavaa ja epärealistista”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Harry Potter -elokuvasarjan tähti Emma Watson on viettänyt koko nuoruutensa julkisuudessa. Kaunotar nimittäin nousi kuuluisaksi jo kymmenen vuoden iässä ensimmäisen Harry Potter -elokuvan jälkeen. 21-vuotias Watson on myös niittänyt menestystä mallina.

Nyt kosmetiikkajätti Lancomenkin kasvona nähty Emma Watson kertoi Hollywoodin kauneusihanteiden olevan epärealistisia. Hän myönsi kuitenkin tarkkailevansa ulkonäköään, mutta kertoi ettei voisi koskaan muuttaa itseään plastiikkakirurgian avulla.

– Hollywoodin kauneusihanteet ovat naurettavia ja epärealistisia. Minäkin huolehdin ulkonäöstäni, mutta haluan olla oma itseni ja tuntea oloni hyväksi omassa vartalossani, Watson kertoi Britannian Elle-lehdelle.

Hollywood-vartalot lytännyt kaunotar kertoi myös lehdelle, mitä hän tekee vapaa-ajallaan. Watson nimittäin kertoi hengailevansa ja rentoutuvansa ystäviensä kanssa. Näyttelijätär paljasti myös olevansa innokas tanssija ja ettei hän tule humalaan helposti.

– Isäni lempiharrastuksia ovat viini ja sen juonti, joten alkoholi on ollut aina osana elämääni. Vaikka olen pieni, en humallu helposti, Watson paljasti lehdelle.

Emma Watson seurustelee The Perks of Being a Wallflower -elokuvansa vastanäyttelijän Johnny Simmonsin kanssa. Pariskunta on kuvattu useaan otteeseen suuteloimassa ihastuneina. 24-vuotiaan Simmonsin on kerrottu jo tavanneen melko tuoreen tyttöystävänsä perheen ja viettäneen Watsonin kanssa aikaa tämän kotimaassaan Britanniassa.