Leonardo DiCaprio kierrättää – taas uusi huippumalli kainalossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin näyttelijähurmuri Leonardo DiCaprio erosi äskettäin Gossip Girl -sarjan kaunotar Blake Livelystä. Tähti tunnetaankin elokuvauransa rinnalla myös naisseikkailuistaan, sillä komistus on deittaillut muun muuassa supermallien Gisele Bunchenin ja Bar Refaelin kanssa.

Nyt 36-vuotiaan Leonardon kerrotaan löytäneen pian eron jälkeen uuden kullan kainaloonsa. Näyttelijäkomistus näyttää viehättyvän toden teolla huippumallien seurasta, sillä Leonardon kerrottiin deittailevan australialaiskaunotar Alyce Crawfordin kanssa.

21-vuotias Alyce Crawford nousi kuuluisaksi Australian Huippumalli haussa -kilpailusta. Mallikaunotar väitti, ettei hänellä ole romanssia näyttelijän kanssa, mutta lähteiden mukaan väite on valetta. Pariskunnan nimittäin on kerrottu vältelleen taitavasti julkisuutta tapaamisiensa lomassa.

– He ovat liikkuneet yhdessä jo kahden viikon ajan. Leonardo on todella fiksu ja välttelee ovelasti julkisuutta kun Alyce tulee tapaamaan häntä, lähde kertoi australialaiselle Daily Telegraph -lehdelle.

Noin viikko sitten julkistettu erouutinen näyttelijän ja Blake Livelyn teiden erkaantumisesta ihmetytti Leonardon ystäviä. He nimittäin uskoivat näyttävän pariskunnan menevän naimisiin. Eräs komistuksen ystävistä taas paljasti ettei ollut koskaan nähnyt Leonardoa yhtä ihastuneena.

Inception-näyttelijä seurusteli neljän vuoden ajan huippumalli Gisele Bundchenin kanssa. Suhde päättyi eroon vuonna 2005 ja komistus alkoi seurustelemaan toisen mallikaunottaren Bar Refaelin kanssa. Viiden vuoden on-off-seurustelun jälkeen pariskunnan tiet erosivat, mutta heidän tiedetään olevan vielä ystäviä.