Irina Shayk nakuna peppu pystyssä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Venäläissyntyinen tumma kaunotar Irina Sheik on ollut jo pidemmän aikaa kovassa nousussa julkkismarkkinoilla. Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa nykyisin seurustelevasta neitokaisesta veikattiin jo alkuvuodesta viime vuoden kovaa nousijaa mallimarkkinoilla.

Mallikaunotar on esiintynyt muun muuassa maineikkaan Sports Illustrated -lehden vuosittaisessa uimapukunumerossa kolmen vuoden ajan. Nyt 25-vuotias kaunotar kuvattiin poseeramassa alastomana erään valokuvakirjan kuvauksissa.

Irina Sheik on nimittäin yksi pian ilmestyvän valokuvakirjan malleista. Räppäri P. Diddyn ja Interscope-levy-yhtiön pääjehu Jimmy Iovinen suunnittelema kohuttu kuvakirja on nimittäin omistettu naisten takamuksille.

24-vuotias Irina Sheik, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on muutaman vuoden malliurallaan ehtinyt tehdä varsin näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo monissa lehdissä, kuten Annabelle, Jalouse ja Bolero, sekä muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin kuitenkin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Huippumalli seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.