Glee-tähti tuli kaapista poikkeuksellisella tavalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla suurta menestystä niittäneen Glee-hittisarjan tähti Jane Lynch esittää sarjassa cheerleader-valmentaja Sue Sylvesteriä. Yhdysvaltalainen 51-vuotias näyttelijätär elää avoimesti homoseksuaalina ja avioitui pitkäaikaisen kumppaninsa Lara Embryn kanssa vuonna 2010.

Nyt tähtinäyttelijä paljasti kertoneensa vanhemmilleen lesboudestaan kirjeellä. Glee-tähti kertoi tunnistaneensa seksuaalisen suuntaumisensa jo nuorella iällä, mutta uskaltautui kertoa asiasta vanhemmilleen vasta 32-vuotiaana.

– Olin hyvin etäinen vanhempieni kanssa. Purkasin tunteeni kirjeeseen ja lähetin sen heille. He ottivat asian yllättävän hyvin ja tukivat minua, Lynch kertoi Chelsea Handlerille keskusteluohjelmassa Chelsea Lately.

Äskettäin suosittu näyttelijätär paljasti elämänsä suurimman katumuksen. Hän nimittäin kertoi olleensa aikoinaan salasuhteessa ystävänsä kumppanin kanssa. Lynch on kertonut ettei hän ole saanut sittemmin mahdollisuutta pyytää anteeksi petetyltä kaveriltaan.

Kriitikoiden ylistämä komedienne Jane Lynch paljasti uudessa Happy Accidents -kirjassaan olleensa riippuvainen yskänlääkkeeseen. Lynch kertoi lopettaneensa alkoholinkäytön 31-vuotiaana, koska hän pelkäsi jäävänsä riippuvaiseksi juomisesta. Näyttelijätär kuitenkin jatkoi riippuvaisuuttaan toisella tavalla. Hän kertoi jääneensä aineeseen koukkuun asuessaan 10 kuukauden ajan New Yorkissa tähdittäessään The Real Live Brady Brunch -sarjaa.