Mikä friikkiasu! Lady Gaga pukeutui ihmishiuksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuvan Lady Gagan uutisoitiin äskettäin seurustelevan Vampyyripäiväkirjat-hittisarjan komistuksen Taylor Kinneyn kanssa. Taannoin supertähti kohahdutti pukeutumalla aitoon lihaan julkkisjuhlissa.

Tuorein tempaus ei jää siitä kovin kauas, sillä nyt Lady Gaga on nähty poistumassa hotelliltaan erikoisessa asussa. Asu oli nimittäin tehty pääosin aidoista ihmishiuksista.

Taannoin megatähti Lady Gaga purskahti itkuun tuomaroidessaan So You Think You Can Dance -tanssikilpailua. Hän kertoi tanssijoiden esityksien olleen niin herkkiä ja tunteellisesti voimakkaita ettei hän voinut pidätellä tunteitaan. Megatähti myös paljasti äskettäin olevansa yksinäinen ja tekevänsä koko ajan töitä.