The Freza lähtee kiertueelle – uusi sinkku ulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen viralliselle TOP 40 -albumilistalle pitkäsoitollaan Vices And Sins noussut The Freza -yhtye lähtee lokakuun lopussa klubikiertueelle ympäri Suomen. Samalla julkaistaan uusi single London ja kappaleesta tehty Jussi Muran ohjaama musiikkivideo, joka on kuunneltavissa ja katsottavissa osoitteessa www.thefreza.fi.

The Frezan uusi single London on normaalia popahtavampaa tuotantoa energisen naisrockbändin kappalevalikoimassa. Singlen on säveltänyt bändin kitaristi Sanni Kopsa ja sanat ovat rumpali Viivi Väisäsen käsialaa, tuttu parivaljakko yhtyeen tuotannossa. Tuottajana on toiminut Happoradion kitaristi AH Haapasalo.

The Freza perustettiin jo vuonna 2006 yhtyeen jäsenten ollessa 13 – 14-vuotiaita. Takana on nyt kolme pitkäsoittoa ja ensi vuoden puolella yhtyeellä on suunnitelmissa käydä kokeilemassa siipien kantavuutta myös ulkomailla. Ei ehkä kuitenkaan Lontoossa, neuvotteluja on käyty toistaiseksi Saksassa ja Pohjoismaissa.