Vaimo kieltäytyi seksistä – yritti leikata sukuelimen irti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monissa naistenlehdissäkin ollaan huomattu listauksia, joissa nimetään naisten yleisimpiä tekosyitä seksistä kieltäytymiseen. Usein kärjessä näkyy päänsäryn valittamista, väsymystä tai aikaista heräämistä. Nyt eräs vietnamilainen vaimo otti kuitenkin järeämmät otteet käyttöön.

29-vuotias vietnamilaisnainen nimittäin puraisi 61-vuotiasta aviomiestään korvaan, koska tämä yritti harrastaa vaimonsa kanssa seksiä. Raivostunut nainen heitti lisäksi miehensä päälle purkin öljyä ja uhkasi leikata tämän sukupuolielimen irti. Tämän jälkeen nainen karkasi.

Aviomies Chin Weng Seng uskoo nyt saaneensa hiv-viruksen vaimoltaan korvan puremasta. Hän nimittäin kertoi vaimonsa väittäneen olleen hiv-positiivinen, jotta aviomies ei koskisi häneen. Mies kertoi valinneensa nuoren vaimonsa vaimonhaku-yrityksen kautta.

– Vaimoni väitti olevansa hiv-positiivinen, jotten koskisi häneen. Valitsin hänet, koska hän oli kaikista kaunein yrityksen lähettämistä vaimoehdokkaista, Chin Weng Seng kertoi MCA-lehdistötilaisuudessa Kuala Lumpurissa.

Mies oli säästänyt rahaa voidakseen ostaa itselleen vaimon. Hän kertoi yrittäneensä vaihtaa vaimoaan yritykseltä, mutta ei onnistunut siinä. Weng Seng kertoi vaimonsa muun muuassa lukinneen hänet ulos heidän yhteisestä kodistaan. Vaimonhaku-yrityksen kerrottiin etsivän naisen käsiinsä ja palauttavan rahat takaisin pettyneelle miehelle.