Nämä julkkiskaunottaret täyttävät tänä vuonna 18-vuotta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin nuoren polven julkkiskaartista nousee aika ajoin uusia nuoria tähtiä viihdelehtien otsikoihin. Yksi kovaa vauhtia seuraavaksi teinitähdeksi nousevista kaunottarista on näyttelijä-laulaja Victoria Justice, jonka suosio kasvaa nopeasti Yhdysvalloissa.

Nyt erilaisia julkkislistauksia tekevä Ranker-verkkopalvelu on listannut kymmenen kuuminta ja kauneinta teinitähteä, jotka täyttävät tänä vuonna 18-vuotta. Vuosimallia 1993 olevien neitokaisten listaykköseksi nousi edellä mainittu Victoria Justice. Toiselle sijalle päätyi Taylor Momsen ja kolmannelle näyttelijätär Molly C. Quinn.

Viiden kuumimman joukkoon mahtuivat myös AnnaSophia Robb ja Ariana Grande. Kymmenen 18-vuotta tänä vuonna täyttävän joukossa olivat viiden kuumimman lisäksi myös Lindsayn pikkusisko Ali Lohan sekä näyttelijät Miranda Cosgrove, Naomi Scott, Hannah Marks ja Jennifer Stone.

Ensimmäisen kerran Victoria noteerattiin viihdelehdissä joulukuussa, kun hänet nähtiin hopeanhohtoisessa coctail-asussa Golden Globe -bileissä. Sittemmin nuori kaunotar on nähty julkkisjuhlissa useamminkin. The Boy Who Cried Wolf -elokuvan tähti on nyt kuvannut uutta All I Want Is Everything -musiikkivideotaan Los Angelsin Universal Studioilla ja kääntänyt silminnäkijöiden katseet tehokkaasti itseensä.

18-vuotias näyttelijä-laulaja Victoria Justice on näytellyt vuodesta 2005 saakka suositussa Zoey 101-nuortensarjassa, jossa hän näyttelee Lola Martinezin roolia. Hänet on nähty myös muutamissa elokuvissa, joista vuoden 2009 aikana ensi-iltansa saivat The Kings of Appletown ja televisioelokuva Spectacular! Vuonna 2010 hän tähdittää myös televisiosarjaa Victorious. Justice on julkaissut laulu-urallaan kaksi albumia, joista A Thousand Miles julkaistiin vuonna 2007 jaSpectacular! vuonna 2009. Hauskana kuriositeettina mainittakoon, että Victoria on syntynyt Floridassa sijaitsevassa Hollywoodin kaupungissa.