Miehen kivekset painavat 45 kiloa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suurimpia rintoja kantava Chelsea Charms vieraili tänä kesänä Suomessa. Yhdysvaltalainen aikuisviihdetähti paljasti, että kumpikin hänen rinnoistaan painaa 14 kiloa. Nyt eräs mies haluaa eroon painavista sukukalleuksistaan.

Las Vegas Review-Journal -lehden mukaan 47-vuotias mies aikoo nimittäin poistattaa 45 kiloa painavat kiveksensä. Miehen kivesten kerrotaan olevan jo niin suuret, että niiden kantaja ei pysty pukemaan päälleen edes housuja. Miehen eriskummallisten ”pussien” poistaminen tulee maksamaan miljoona dollaria.

Wesley Warren Jr kertoi astuneensa julkisuuteen, jotta hän saisi kerättyä rahat operaatiota varten. Hän kertoi ettei muun muuassa pysty kävelemään kunnolla tai käymään vessassa. Mies kertoi myös jättimäisten kivestensä aiheuttaneen hänelle masennusta.

– Haluan saada oikeita ystäviä ja parisuhteen naisen kanssa. Olen vahva, enkä ole harkinnut itsemurhaa, mies kertoi lehdelle.

Kuva: Las Vegas Review Journal, Wesley Warren Jr