Shokkiväite: Kim Kardashian on eronnut!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yksi maailman tämän hetken seuratuimmista julkkiskaunottarista on Kim Kardashian, joka tunnetaan minimekkojensa lisäksi näyttävästä luksuselämästään. Äskettäin realitytähti törsäsi varojaan uuteen menopeliin, sillä hän osti peräti 450.000 dollarin Ferrarin.

Kimberly ”Kim” Kardashian meni äskettäin naimisiin koripalloilijamiehensä Kris Humphriesin kanssa. Kaunottaren kerrottiin tienanneen näyttävistä julkkisvieraiden värittämistä häistään yli 18 miljoonaa dollaria. Nyt viihdelehdet Life & Style ja Star väittävät parin eronneen.

Viihdelehtien mukaan aviopari ei ole viettänyt viime aikoina juurikaan aikaa yhdessä. Kimin nimittäin kerrottiin järjestävän lukuisia matkoja ensi vuodelle, mutta ilman aviomiestään. Koristähden taas kerrottiin juhlineen äskettäin rankasti New Yorkissa kauniissa naisseurassa.

– Kim kirjaa jo kalenteriin matkoja ensi vuodelle, mutta Kris ei ole mukana suunnitelmissa. Se on huono merkki, lähde kertoi Life & Style -lehdelle.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin äskettäin ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.