BB-talossa jännitystä ilmassa: ”Toivottavasti Janican korvike on kuuma”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta poistui tänään aamulla yksi asukas, kun BB-Janica lähti aamutuimaan laukut pakattuna Norjan Big Brother -taloon. Naisasukas nimittäin vaihtaa talopaikkoja norjalaisen BB-kilpailijan Siv Anitan kanssa.

Tänään talon asukkaat ovat pohtineet, tuleeko Janican tilalle ulkomaalainen ”korvike”. Asukkaat ovatkin keskustelleet Janican poistumisesta ja laittautuneet varmuuden vuoksi, jos illalla taloon saapuu uusi asukas.

– Toivottavasti Janican korvike on v***n hyvännäköinen! BB-Suvi hihkui.

BB-Veera harmitteli muun muuassa sitä, ettei hän osaa puhua juurikaan englantia. 

– Voitsä sit tulkata? Veera kysyi Sebastianilta.

– Etsä puhu yhtään englantia? Suvi kysyi Veeralta.

– No kyl mä kännissä puhun, mut selvin päin mulla on hirvee kynnys siihen, Veera vastasi.

Suomeen on tulossa 25-vuotias Siv Anita Austad, joka on kotoisin Trondheimistä. Opiskeleva kaunotar työskentelee ensihoitajana ambulansissa. Siv Anita pitää Queen-yhtyeestä ja kirjoista. Hän kertoo olevansa vahva persoona ja suhtautuvansa alkoholiin rennosti.