Norjan BB-tulokas saa railakkaat bileet – Terhillä synttärit

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon syntymäpäiväsankari BB-Terhi täyttää tänään 25 vuotta. Äskettäin talossa vietettiin vantaalaispoika BB-Benin syntymäpäiviä, joka täytti 22 vuotta. Juhlat tosin olivat melkoisen laimeat, sillä ”helvetissä” asustelleen nuorukaisen kakku koostui lähinnä näkkileivästä ja ötököistä.

Terhin merkkipäivä oli unohtua asukkailta aamutuimaan, sillä BB-Janican poistuminen talossa aiheutti keskustelua. Lopulta BB-Veera muisti räväkän punapään syntymäpäivät ja onnitteli asukastoveriaan. Pian asukkaat toivoivat saavansa illalla juhlat Terhin vanhenemisen kunniaksi.

Illalla taloon astelee uusi vaihtoasukas BB-Siv Anita Norjasta, joten hän saa heti bileet. Lävistetyllä ja tatuoidulla Terhillä on Big Brother -talossa mukanaan piirretyistä tuttu Paavo Pesusieni -pehmolelu.

– Terhillä on tänään synttärit!! Tänään tulee Paavo Pesusieni -bileet!! Vitsit ois makee, oltais kaikki Paavoja, Annika hihkui.

– Onks Terhillä synttärit vai? Onnea, Sebastian sanoi.

– Aletaanko leipoo Suvi? BB-Rami ehdotti.

Asukkaat uskoivat, että illalla vietetään ainakin jossain muodossa Terhin syntymäpäiviä.

– Benkunkin synttärit huomioitiin, vaikka se oli helvetissä. Eli kyllä Terhilläkin vietetään ne, Sebastian sanoi vakuuttuneesti.