Tässä hampurilaisateriassa on 8 000 kaloria – ambulanssi valmiina oven edessä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Painoaan pudottavat ihmiset seuraavat yleensä tarkasti syömiensä ruokien kalorimääriä. Nyt eräs yhdysvaltalainen ravintolaketju uhmaa päivittäisiä ihanne-kalorimääriä. The Heart Attack -ravintolan ruokalistalla on nimittäin 8.000 kaloria sisältävä hamppariateria.

Ravintolan nimestä voikin päätellä, että kyseisessä ravintolassa ruokaileminen voi aiheuttaa sairauskohtauksia. Kaloripommisen ruokapaikan tarjoilijat pukeutuvatkin sairaanhoitajan asuihin. Asiakkaille luodaan muutenkin tunnelmaa tulevasta ruokailusta, sillä heille annetaan ovilla sairaala-asu päälle puettavaksi. Ruokapaikan edustalle on myös parkkeerattu ambulanssi.

Kaloreja kertyy tähän jättimäiseen hampurilaisateriaan neljästä jättipihvistä, juustoviipaleista, pekonista ja vaaleasta sämpylästä. Perinteisesti aterian mukana tarjotaan myös upporasvassa paistetut ranskalaiset. Lisukkeena ateriaan kuuluu iso pirtelö, jossa on ”maailman korkein rasvapitoisuus”.

Kuva: The Heart Attack Grill

Jos asiakas painaa yli 160 kiloa, hän saa syödä kaloripommi-aterian ilmaiseksi. Ravintoasiantuntija Laura Kruskallin mukaan ihminen syö noin 8.000 kaloria viiden päivän aikana. The Heart Attack -ravintoloita löytyy Yhdysvalloista Las Vegasista, Dallasista ja Phoenixistä.

– Ne kalorit, jotka keräät Las Vegasissa, jäävät Vegasiin, ravintolan omistaja Jon Basso lausui Mail Online -lehden mukaan.