Jennifer Aniston onkin todellisuudessa härski tuhmeliini

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Frendit-komediasarjan kaunotar Jennifer Aniston on keskittynyt hittisarjan päättymisen jälkeen lähinnä elokuvien tekemiseen. Aniston onkin yksi Hollywoodin parhaiten palkatuista naisnäyttelijöistä. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat muun muuassa Kiltti tyttö, Polly tuli kuvioihin, Marley & Me ja Exän jäljillä.

Nyt puhtoiselta vaikuttava näyttelijäkaunotar on paljastanut ”tuhmia” puolia itsestään. Aniston nimittäin kertoi muun muuassa pitävänsä kiroilemisesta ja tuhmien vitsien kertomisesta. Kaunotar myönsikin ettei ole niin hyväkäytöksinen, kuin jotkut luulevat hänen olevan.

– Kerron aina silloin tällöin tuhmia vitsejä. Pidän myös kiroilusta ja lempikirosanani on v***u, Aniston paljasti Britannian OK!-lehdelle.

Kaunotar tunnetaan myös uskomattoman timmistä bikinikropastaan. 42-vuotias tähti kertoi lehdelle, että hän oppi hyväksymään itsensä vasta vanhemmalla iällä. Jennifer kertoikin olevansa nyt onnellisempi kuin koskaan.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston seurustelee näyttelijäkomistus Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 aviomiehestään Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkiä jaksoja Pittin jälkeen, mutta nyt tähti on kuvattu onnellisen näköisenä komean poikaystävänsä kanssa.