Katherine Heigl paljasti muhinoineensa Jon Bon Jovin kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Katherine Heigl tunnetaan parhaiten rooleistaan televisiosarjoissa Roswell ja Greyn Anatomia. Sittemmin supertähdeksi noussut kaunotar on nähty lukuisissa elokuvissa kuten Paksuna, The Ugly Truth, Killers ja Saman katon alla.

Nyt Hollywood-kaunotar on paljastanut yksityiskohtia tulevasta roolistaan New Year’s Eve -elokuvassa. Tähti kertoi nimittäin muun muuassa muhinoivansa tunnetun rokkarin Jon Bon Jovin kanssa. Heigl kertoi rocktähden esittävän elokuvassa hänen ex-kihlattuaan, joka yrittää voittaa näyttelijättären roolihahmon sydämen takaisin.

– Jon näyttelee elokuvassa ex-kihlattuani ja supersuosittua rokkaria. Ja kyllä, muhinoin hänen kanssaan! Heigl hehkutti Elle-lehden järjestämässä gaalassa E! Online -sivuston mukaan.

Kaunotar paljasti myös Jon Bon Jovin olevan todellinen herrasmies. Hän kehuikin perheellisen rokkarin olevan ystävällisimpiä ihmisiä, mitä näyttelijätär on koskaan tavannut. Heigl kertoi suutelokohtauksen rokkarin kanssa menneen hupaisissa merkeissä.

New Year’s Eve -elokuva on jatkoa menestyneelle Valentine’s Day -elokuvalle. Garry Marshallin ohjaamassa elokuvassa nähdään lukuisia viihdemaailman supertähtiä, kuten Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Josh Duhamel, Zac Efron, Jessica Biel, Sarah Jessica Parker, Ryan Seacrest, Halle Berry ja Ludacris. Elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 9. joulukuuta.