F1-perijätär ei malta pitää vaatteitaan päällä – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Formulamoguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Poveaan auliisti esittelevä kaunotar poseerasi äskettäin alasti miljoonan punnan setelikasaan kääriytyneenä. Kuvat ikuisti kohuvalokuvaaja Tyler Shields.

Nyt 27-vuotias seurapiirijulkkis kuvattiin jälleen kerran ilman rihman kiertämää. Tamara nimittäin poseeraa alastomana tuoreimmassa kuvassaan, mutta peittäen suloiset sulonsa kahdella viihdelehdellä. Viimeaikaiset näyttävät kuvat ovat oivia mainoskikkoja, sillä kaunottaren Miljardin dollarin tyttö -realitysarja julkaistaan 4. marraskuuta.

– Ystäväni ja perheeni eivät olisi halunneet, että teen realitysarjan. Haluan sen avulla näyttää, kuka oikeasti olen. Ainakin ihmiset tulevat tietämään alastoman totuuden elämästäni, Tamara kuvaili tulevaa sarjaansa TV Biz -sivustolla.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1-kilpailuja Italian televisiossa.