Charlie Sheen erosi jälleen – syy yhä epäselvä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä Charlie Sheen sai taannoin potkut Miehen puolikkaat -hittisarjasta. Lukuisat tähden fanit ovat kertoneet sittemmin lopettaneensa koko sarjan katsomisen ja katsojaluvut ovat romahtaneet. Uusi pääosan esittäjä Ashton Kutcher ei nimittäin joidenkin fanien mielestä pysty täyttämään Sheenin saappaita.

Nyt julkisen hermoromahduksen taannoin saaneen Charlie Sheenin kerrotaan eronneen on-off-tyttöystävästään Brooke Muellerista. Pariskunta oli aiemmin naimisissa, mutta he erosivat myrskyisästi vuonna 2010. Päihdeongelmista kärsinyt pari palasi vielä avioeronkin jälkeen yhteen, mutta nyt heidän kerrottiin jatkavan suhdettaan ystävinä. Syytä eroon ei ole kerrottu.

– Brooke yritti saada suhteen toimimaan, koska he välittävät todella paljon toisistaan. Se ei kuitenkaan onnistunut ja suhde ei vain toiminut, lähde kertoi X17-sivustolle.

Aiemmin Sheen oli kuitenkin tasaisin väliajoin otsikoissa harrastettuaan seksiä lukuisten prostituoitujen kanssa. Entisellä pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, kolmevuotiaat kaksospojat Bob ja Max. Vuonna 2009 Sheen joutui kaltereiden taakse, koska hän uhkasi silloista vaimoaan Brookea veitsellä. Heidän avioeronsa astui virallisesti voimaan tänä keväänä.

Kohutuista potkuistaan huolimatta 48-vuotias televisiotähti Charlie Sheen nimettiin äskettäin television rikkaimmaksi miesnäyttelijäksi. Tähti nimittäin tienasi vuonna 2010 – 2011 40 miljoona dollaria, jotka hän ehti tienata ennen potkujaan. Äskettäin Sheenin kerrottiin saavan mahdollisesti 100.000.000 dollaria korvausta Warner Bros. -yhtiöltä taannoisista potkuistaan.