Kate Winslet laihduttamisesta: ”En aio olla oksanpätkä!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Oscar-palkittu näyttelijätär Kate Winslet joutui äskettäin pakenemaan henkensä edestä. Tähti nimittäin joutui tulipalon keskelle perheensä ja ystäviensä kanssa. Kate ja muut tulipalossa olleet selvisivät vaarallisesta onnettomuudesta hengissä, mutta tapaus järkytti heitä kovasti.

Kurvikas Kate on aiemmin kertonut ettei voi sietää Hollywoodin kauneusihanteita. Nyt 35-vuotias kaunotar kertoikin, ettei ole kiinnostunut laihduttamisesta tai dieeteistä. Hän kertoi mieluummin kannustavansa nuoria tyttöjä saavuttamaan terveellisen minäkuvan.

– En aio olla oksanpätkä. En myöskään syö kalaa lihan sijasta tai salaattia niin paljon, että se pursuaa korvista ulos, Winslet kertoi Reveal-lehdelle.

Upea näyttelijätär kertoi kuitenkin kuntoilevansa, sillä hän pitää muun muuassa uimisesta. Winslet kertoi ettei siltikään pidä vartaloaan ”hollywoodimaisena”. Winslet myönsi myös olleensa nuorena ”todella läski” lapsi.

Titanic-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Kate Winslet on ollut kaksi kertaa naimisissa. Hänellä on 11-vuotias Mia Honey -tytär ja kahdeksanvuotias poika Joe Alfie. Näyttelijättären tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa The Holiday, Järki ja tunteet, Hamlet, Revolutionary Road ja Tahraton mieli. Kaunotar voitti parhaan naispääosan Oscar-palkinnon kuudennella ehdokkuudellaan elokuvasta Lukija.