Kristen Stewart loukkaantui kuvauksissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrisarjan neljäs elokuva Twilight – Aamunkoi: osa 1 saa pian ensi-iltansa, sillä se julkaistaan Suomessa 18. marraskuuta. Viimeinen osa ilmestyy vuonna 2012, mutta elokuvan kuvaukset on jo purkitettu. Päätähdet markkinoivat elokuvia kuitenkin yhdessä vielä yli vuoden ajan.

Twilight-elokuvissa Bella Swania esittävä Kristen Stewart kuvaa parhaillaan Snow White and the Huntsman -elokuvaa. Nyt 21-vuotiaan tähden uutisoitiin loukkaantuneen kyseisen elokuvan kuvauksissa. Contact Music -sivuston mukaan elokuvan teko keskeytyi päiviksi kaunottaren mystisen loukkaantumisen takia.

Näyttelijättären tapaturmasta ja sen aiheuttamista vammoista ei tiedetä yksityiskohtia. Elokuvassa näyttelevä Max Manganello kuitenkin kirjoitti Twitter-blogiinsa päivityksen, jossa tähden loukkaantumisen voi ymmärtää olevan lievä.

– Kuvaukset pulkassa tältä päivältä. Kristen satutti itsensä, ei kuitenkaan mitään vakavaa. Jatkamme kuvauksia perjantaina, Manganello kirjoitti Twitter-blogissaan.

Elokuva julkaistaan Yhdysvalloissa 1. heinäkuuta 2012. Rupert Sandersin ohjaamassa elokuvassa nähdään myös muita supertähtiä kuten Charlize Theron ja Chris Hemsworth. Aiemmin tässä kuussa Kristen Stewart paljasti tekevänsä elokuvassa paljon taistelukohtauksia.

Twilight-saagan viimeisimmässä osassa Stewartin roolihahmosta tulee äiti. Isänä on tietenkin Edward Cullen, eli Robert Pattinson. Roolihahmo Bella Swan on näyttelijäkaunottarelle rakas, ja hän odotti malttamattomana kuvauksien alkamista vampyyripariskunnan jälkikasvua Renesmeetä esittävän lapsen kanssa. Tulevan elokuvan trailereita on katsottu Youtube-palvelussa yli 10 miljoonaa kertaa.