BB-Marian silikonirinnat ihmetyttivät norjalaista

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa parhaillaan asustava norjalainen BB-Siv Anita sai tänään kuulla täkäläisistä aikaisemmista asukkaista ja heidän motiiveistaan ottaa osaa ohjelmaan. Vieras yllättyi toden teolla kuullessaan viime vuonna talossa olleesta BB-Mariasta.

– Viime tuotantokaudella Suomen BB-talossa oli eräs naisasukas, joka osallistui Big Brotheriin vain saadakseen silikonirinnat. Ja hän sai ne, BB-Matti kertoi Siv Anitalle.

– Saiko hän ne? Todella?! Siv Anita yllättyi.

– Kyllä. Tervetuloa Suomeen, Matti vahvisti.

– Minä olen täällä, koska haluan silikonirinnat. Meillä on ollut sellainen vitsi, että kun joku lehti soittaa, niin sinne sanotaan, että joo mutta silikonit ensin, BB-Tanja vitsaili.

Viime vuonna Maria kertoi haluavansa silikonirinnat.

– Mä mietin jo silloin kun hain tänne, että jos täällä on joku toinen joka haluaa kans uudet tissit, niin silloin tulee varmaan joku saatanan lama, et jollain lehdellä ei ole varaa maksaa silikoneja kahdelle naiselle. Se kuulostaa pahalta, mutta oon ihan tosissani. Haluan niin isot kuin saa. Kuusi tai seitsemän tonnia ne maksaa. Tai ehkä viisi tonnia, BB-Maria kertoi muille asukkaille.