Charlie Sheen Miehen puolikkaista: ”Olen äärimmäisen pettynyt”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen suosituimpiin sarjoihin lukeutuva Miehen puolikkaat koki taannoin näyttävän miehistömuutoksen. Päätähti Charlie Sheen sai potkut ja tilalle otettiin näyttelijäkomistus Ashton Kutcher. Kohuttu roolivaihdos onkin sittemmin aiheuttanut voimakkaita mielipiteitä.

Sarja teki katsojaennätyksensä Ashton Kutcherin debyyttijaksolla. Yhdeksännen tuotantokauden ensimmäistä jaksoa katsoi nimittäin huimat 27,8 miljoonaa televisiokatsojaa. Katsojaluvut romahtivat kuitenkin pian debyyttijakson jälkeen, sillä viime viikolla sarjaa seurasi enää 14,2 miljoonaa katsojaa.

Nyt sarjaa seitsemän vuotta tähdittänyt Charlie Sheen kertoi olevansa äärimmäisen pettynyt parhaillaan televisiossa pyörivään Miehen puolikkaisiin. Hän kertoi nimittäin olevansa tyytymätön sarjan katsojalukuihin ja siihen, miten hänen poistumistaan paikkaillaan sarjassa.

– Ashton tekee kaiken sen, minkä hän pystyy. En usko, että rooli on kirottu. Olen äärimmäisen pettynyt siihen, miten he täyttävät poistumistani, Sheen kertoi TMZ-sivustolle.

Vain vähän aikaa sitten Charlie Sheen kertoi olleensa vaikuttunut Kutcherin roolisuorituksesta. 46-vuotias näyttelijä kertoi myös katsovansa sarjaa potkujensakin jälkeen. Hän toivotti myös äskettäin onnea ja menestystä koko Miehen puolikkaat -sarjalle ja sen työtiimille.

70’s Show –televisiosarjasta tutun Ashton Kutcherin yksityiselämää riepotellaan parhaillaan mediassa. Tähden näyttävien parisuhdeongelmien onkin väitetty johtaneen Miehen puolikkaat -sarjan laskusuuntaisiin katsojalukuihin. Äskettäin 48-vuotiaan Demi Mooren kerrottiin jo lyöttäytyneen yhteen avioerojuristin kanssa. Hän ei nimittäin kestä enää 33-vuotiaan aviomiehensä uskottomuutta. Pariskunta ei ole vieläkään kommentoinut erohuhuja julkisuudessa.