Justin Bieber ökyili jälleen – varasi treffeilleen koko elokuvateatterin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Fanaattisista faneistaan tunnettu poptähti Justin Bieber on seurustellut jo pidemmän aikaa kollegansa Selena Gomezin kanssa. Kanadalaistähden on kerrottu hemmottelevan vanhempaa tyttöystäväänsä kalliilla lahjoilla ja järjestävän tälle huimia ökytreffejä.

Äskettäin viihdelehdissä kohistiin Justin Bieberin järjestämistä treffeistä 19-vuotiaalle tyttöystävälleen. Poppari sai nimittäin Los Angelesin maineikkaan Staples Center -areenan yksityiseen käyttöönsä treffejä varten. Teiniparin kerrottiin syöneen siellä illallisen ja katsoneen kahdestaan Titanic-elokuvan.

Nyt Bieberin ideat ovat näköjään käyneet vähiin, sillä poppari järjesti taas yksityisen leffaillan kullalleen. Teinitähden nimittäin kerrottiin varanneen Kanadan Winnipegissä itselleen kokonaisen elokuvateatterin käyttöönsä treffien ajaksi. The Hollywood Gossip -sivuston mukaan pariskunta tilasi myös tyhjillään olevaan teatteriin pizzaa ja heidän kerrottiin katsoneen kahdestaan Real Steel -elokuvan.

Järisyttävään suosioon Youtube-palvelusta noussut Justin Bieber kiertää parhaillaan Etelä-Amerikkaa kiertueensa merkeissä. Teinipoppari julkaiseekin pian odotetusti uutta musiikkia, sillä hänen joulualbuminsa Under The Mistletoe julkaistaan 1. marraskuuta. Levyllä kuullaan lukuisia supertähtiä kuten Usher, Boyz II Men, The Band Perry ja Mariah Carey.