Kaksi lasia viiniä päivässä 10 vuoden ajan – tältä nainen näyttäisi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa alkoholin verotus on pitänyt huolen siitä, että nykyisin yhä kasvava joukko kantaa juomansa Virosta. Samaan aikaan erityisesti punaviinin positiivisista vaikutuksista on käyty keskustelua, ja monien mielestä kaksi lasia päivässä on terveellinen määrä.

Nyt brittiläisen Daily Mail -lehden 42-vuotias toimittaja Anna Magee on päättänyt simuloida miltä hän tulisi mahdollisesti näyttämään kymmenen vuoden kuluttua erilaisissa skenaarioissa. Yhdessä niistä hän halusi tietää miltä näyttäisi mikäli nauttisi kaksi lasia viiniä päivässä kymmenen vuoden ajan. Tulos ei ollut kovinkaan kehuttava. Kuvan laati Auriole Prince, joka on keskittynyt laatimaan ennusteita ihmisten ulkonäöstä elämäntapojen perusteella.

Kuva: Auriole Prince