Kelly Clarksonin surullinen paljastus suhde-elämästä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Pitkän tauon jälkeen listoille takaisin noussut laulajatähti Kelly Clarkson tuli tunnetuksi ensimmäisen American Idol -kilpailun voittajana. Tähti onkin sittemmin myynyt maailmanlaajuisesti yli 23 miljoonaa albumia.

Kelly Clarkson on viihtynyt pitkään sinkkuna. Hänen rakkauselämäänsä onkin spekuloitu viihdelehdissä jo vuosien ajan, sillä tähden on väitetty muun muuassa olevan lesbo. Laulaja on itse kieltänyt lesbohuhut ja kertonut väitteiden pilanneen hänen rakkauselämänsä.

Nyt 29-vuotias poppari on yllättäen paljastanut, ettei hän ole koskaan ollut rakastunut. Clarkson kertoi samalla ettei hänellä ole juurikaan aikaa tapailla miehiä. Hän kertoi kuitenkin uskovansa vielä ”sen oikean” löytymiseen.

– En ole koskaan kokenut tiettyjä asioita. Ehkä minussa on sellainen suljettu puoli ja en ole löytänyt vielä ketään, kelle avautua, Clarkson kertoi rakkauselämästään Usa Today -sivuston mukaan.

Neljä studioalbumia julkaissut Kelly Clarkson avautui äskettäin taannoisesta hermoromahduksestaan. Hän kertoi työskennelleensä vuorokauden ympäri neljän vuoden ajan, joka johti lopulta hermoromahdukseen. Kelly pitikin pitkän tauon intensiivisestä työnteostaan pitääkseen itsestään huolta. Tähti kertoikin nykyään keskittyvänsä enemmän hyvinvointiinsa, vaikka hän rakastaakin työntekoa.