Lindsay Lohan riisuu kaiken – saa miljoonakorvauksen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vankilassakin virunut entinen teinitähti Lindsay Lohan määrättiin äskettäin töihin ruumishuoneelle. Kohujulkkiksen työtehtäviin kuuluu muun muuassa lattioiden lakaiseminen. Tähdelle määrätty yhdyskuntapalvelu ei ole sujunut vaatimusten mukaisesti ja hän on joutumassa takaisin vankilaan.

Nyt ongelmissaan ryvettyvän kaunottaren kerrotaan riisuvan vaatteensa Playboy-lehden nakukuvia varten. Tähti nimittäin aikoo paljastaa sulonsa lehdelle lähes miljoonan dollarin palkkiota vastaan. Lohanin uskotaankin esiintyvän alastomana maineikkaan lehden kansikuvassa.

– En voi vahvistaa tätä huhua, mutten myöskään kieltää, tähden edustaja kertoi TMZ-sivuston mukaan.

Lähteiden mukaan kohujulkkiksen nakukuvaukset alkoivat jo viime viikonloppuna. Glamour on kuitenkin kaukana Lohanin yksityiselämästä, sillä kuvausten ulkopuolella tähti pesee kuraa Los Angelesin ruumishuoneen lattioilta.

Lindsay Lohan odottaa parhaillaan oikeudenkäyntiä, joka järjestetään 2. marraskuuta. Tuomari määräsi, että tähden täytyy seuraavaan oikeudenkäyntiin mennessä työskennellä ruumishuoneella 16 tunnin verran. Kohujulkkis on potkittu pellolle jo kahdesta aiemmasta yhdyskuntapalveluksestaan laiminlyönnin ja surkean työpanoksen takia.