Naisräppäri ei syty rikkaisiin miehiin: ”En kiihotu lainkaan”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittu Nicki Minaj yllätti äskettäin kahdeksanvuotiaan faninsa, jonka cover-esitys tähden Super Bass -kappaleesta nousi hitiksi Youtube-palvelussa. Hän nimittäin tapasi brittityttö Sophia Gracen Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa ja duetoi nuoren faninsa kanssa hittikappaleensa.

Nyt laulaja paljasti Cosmopolitan-lehdelle yksityiskohtia miesmaustaan. Hän kertoi muun muuassa pitävänsä miehen ulkonäössä muhkeista huulista ja vahvasta nenästä. Minaj paljasti myös, ettei hän vaikutu lainkaan miehen lompakon paksuudesta, sillä rikkaat miehet eivät kiinnosta häntä.

– Pyörin miljonäärien seurassa, jotka luulevat onnistuvansa kaatamaan minut sänkyynsä. En kiihotu lainkaan, jos mies esittelee kallista kelloaan, Minaj kertoi Cosmopolitan-lehdelle.

Supertähti on aiemmin kertonut, ettei pidä itseään kauniina. Hän kertoikin pitävänsä itseään ja kollegansa Lady Gagaa ”kauneuden outoina ilmestyksinä”. Räppäri haluaa nimittäin olla roolimallina ja näyttää pukeutumistyylillään, että on hyväksyttävää olla outo.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa.